Goldstein Heather σε διπλάσιο μέγεθος σπιτιού με βεράντα στο δυτικό Λονδίνο

0
Goldstein Heather σε διπλάσιο μέγεθος σπιτιού με βεράντα στο δυτικό Λονδίνο

Το έργο ύψους 1,2 εκατομμυρίων λιρών στο Stamford Brook θα δει ένα γειτονικό κτίριο που χρησιμοποιήθηκε κάποτε από τον Στρατό της Επικράτειας να κατεδαφιστεί και να αντικατασταθεί με τη νέα επέκταση.

Εγκεκριμένο από το London Borough of Hounslow, το σχέδιο θα αυξήσει το μέγεθος της κατοικίας στο τέλος της ταράτσας 243m² σε 500m².

Σύμφωνα με την πρακτική στο κεντρικό Λονδίνοη εγκεκριμένη αίτηση έλαβε τέσσερις ενστάσεις, «δύο που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του προσδιορισμού του σχεδιασμού σχετικά με την εικαζόμενη απώλεια ηλιακού φωτός και φωτός της ημέρας και απώλεια προοπτικής».

Ο αρχιτέκτονας είπε ότι η διατήρηση του κτιρίου του Εδαφικού Στρατού δεν ήταν εφικτή, «δεδομένης της διαφοράς των επιπέδων ορόφων που απαιτούνται για τη σύνδεση με την κατοικία υποδοχής» και των «περιορισμών της μορφής και του χαρακτήρα του».

Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν στις εγκαταστάσεις στις αρχές του επόμενου έτους.

Η άποψη του αρχιτέκτονα

Αυτό το βικτοριανό σπίτι στην άκρη της βεράντας είναι ένα πολυαγαπημένο οικογενειακό σπίτι. Αν και είναι ήδη αρκετά σημαντική, η συγκριτική έλλειψη πλάτους περιορίζει το σπίτι, ιδιαίτερα στο επίπεδο του ισογείου, το οποίο φιλοξενεί κουζίνα, τραπεζαρία και σέρα, αλλά όχι πολύ άνετα.

Κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης των σχεδίων μας για την επέκταση της υπάρχουσας κατοικίας εντός των ορίων της τρέχουσας τοποθεσίας, το παροπλισμένο σπίτι του Εδαφικού Στρατού δίπλα βγήκε στην αγορά. Η αγορά αυτού του παρακείμενου οικοπέδου από τους πελάτες μας μας επέτρεψε να κλιμακώσουμε τις προτάσεις μας, ανοίγοντας μια γενναιόδωρη πλάγια πλάκα δαπέδου για μαγείρεμα, φαγητό, φαγητό και διασκέδαση και παρέχοντας ένα πιο ικανοποιητικό σύγχρονο αρχιτεκτονικό τέρμα στον υπάρχοντα, απότομο πλευρικό τοίχο και η χονδρική αντικατάσταση του εντελώς μη ελκυστικού και χωματερού κτιρίου του Εδαφικού Στρατού.

Η επέκτασή μας δημιουργεί έναν κομψό διάλογο με τη βικτοριανή βεράντα, δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη κατοικία.

Στοιχεία έργου

Τοποθεσία Stamford Brook, δυτικό Λονδίνο
Τοπικές αρχές Χάουνσλοου
Είδος έργου Ιδιωτική επέκταση κατοικίας
Πελάτης Ιδιωτικός
Αρχιτέκτονας Goldstein Heather Architecture
Σύμβουλος προγραμματισμού Maddox Planning
Δομικός μηχανικός Κατασκευές πλωτήρα
Επόπτης ποσότητας CA + PE
Κύριος σχεδιαστής Goldstein Heather Architecture
Κύριος ανάδοχος TBC
Χρηματοδότηση Ιδιωτικός
Προσφορά Μονοστάδιο
Ξεκινήστε στο χώρο Αρχές 2023
Ολοκλήρωση Τέλη καλοκαιριού 2024
Διάρκεια συμβολαίου 15 μηνών
Μικτό εσωτερικό εμβαδόν m² 500m² (συνολική καθαρή επιφάνεια σπιτιού)
Μορφή σύμβασης Παραδοσιακός
Ετήσιες εκπομπές CO2 Δεν παρέχεται
Συνολικό κόστος £1,2 εκατομμύρια περίπου.

Κάτοψη ισογείου

Schreibe einen Kommentar